Lidt om os

I 2010 besluttede Arly Hansen og hans kone Kloy Photin at åbne en Thailansk restaurant i hjertet af Frederiksværk med henblik på et Autentisk Thailansk køkken med fokus på friske råvarer.

Vi har mulighed at holde et lille eller mellem store arrangementer for dig.
Banedåb/fødselsdag/bryllupsdag/fester. vi kan bespise 50 til 60 mennesker af gangen, så kom ind og få et uforpligtet tilbud som lige netop passer dig. 

Seks stjerner til Ban Phai


Flot anmeldelse til Ban Phai.    Foto: Debedsteanmeldelser.dk

Den thailandske restaurant har fået topkarakter i madanmeldelse

AF STINE L. RINGHEIM

Hjemmesiden "De bedste madanmeldelser" besøger spisesteder rundt om i landet, og de har besøgt Ban Phai i Frederiksværk.

"Vi anmelder alt fra caféer til gourmet-restauranter. Vi er ikke "rigtige" madanmeldere. Blot madglade mennesker, som deler vores oplevelser", fortæller de.

Her er uddrag fra anmeldelsen, som giver restauranten seks stjerner.

I Frederiksværk, ligger en lille asiatisk restaurant gemt lidt af vejen. Stedet drives af Arly Hansen, og ved hans side (i køkkenet), står hans kone Kloyjai Photinog tilbereder retterne.

Restaurant Ban Phai tilbyder retter fra Thailands spændende kken, med mulighed for take away.

Priserne er yderst rimelige på det hele, og menukortet spænder bredt.

En stille onsdag aften ankommer vi til denne lille hyggelige restaurant. Udefra er det lidt svært at se, at her rent faktisk ligger en restaurant. Men idét at man kommer indenfor i restauranten bliver man mødt af en god stemning i form af asiatisk musik, indretning og duften fra det åbne køkken.

Ejeren som også fungerer som tjener, er generelt høflig, rap i replikken, og skarp med et godt overblik.

HVIS DU SYNES OM VORES ARTIKLER, SÅ KLIK PÅ DETTE LINK OG BLIV VEN MED HALSNÆS AVIS PÅ FACEBOOK

Konklusion:

Denne restaurant er klart undervurderet, hvis man dømmer ud fra den kedelige facade, der ikke er præget af et eneste skilt der indikerer at "Her ligger en Thailandsk restaurant"

Men oplevelsen viste sig at være helt fantastisk. Stemning, hygiejne, pris og smagsoplevelsen kan ikke måle sig med nogle andre asiatiske restauranter vi hidtil har besøgt. Så vi kan med glæde sige, at vi har vurderet den samlede oplevelse til at være 6 stjerner - fuldt hus.